Öppna förskolan

Öppna förskolan är en del av Familjens hus där du och ditt barn kan komma in och leka en stund, träffa andra familjer och knyta nya kontakter.

Tycker ditt barn om att måla, pyssla och leka  så finns det mycket att göra här. Vi har också en sångstund med sång ramsor och rytmik varje dag. Det finns smörgås, kaffe och te att köpa ( 10:-/familj) . Ta gärna med frukt. Det går bra att värma medhavd mat om du vill det.

Vid två tillfällen / vecka har vi öppet för dig som har barn under 18 månader. Det kallas Babycafé.

Babycafé är en öppen förskola för de allra minsta där vi anpassar sånger, och ramsor samt övrig verksamhet till de små barnen och dess föräldrar, det finns också möjlighet att träffa barnmorskan ibland på onsdag eftermiddag.   

Övriga öppettider är för barn 0-6 år med förälder.

Aktuellt 

Jul och Luciafest

 13 december 13-15:30 Babycafé med miniLuciafirande!

15 december klockan 10-12 har vi vår jul och Luciafest som också är avslutningsfest för öppna förskolan och Babycafé !

Det blir Luciatåg med barnen, dans runt julgranen, överraskningar, julfika m.m. Vi vill att ni anmäler er innan den 13/12 så vi kan planera fikaåtgången. Fikat kostar 20 kronor/familj den dagen. Julfesten är också terminsavslutning för öppna förskolan/babycafé . 

Öppnar 2018

Onsdag 10 januari öppnar vi igen och som vanligt på onsdagar är det då vanlig öppen förskola (barn 0-6 år) på förmiddagen och babycafé (barn 0-18 månader) på eftermiddagen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Senast uppdaterad: 2017-12-11
Sidansvarig: Barbro Brask