Ansökan om plats

Välkommen att ansöka om barnomsorg i Gagnefs kommun

Barn som leker med klossar

 

  • Ansökan om plats görs i första hand via vår e-tjänst.
  • Ansökan kan också göras på blankett.
  • Vid förändring eller uppsägning av plats använd blankett "uppsägning/förändring av plats". Anmälan senast 2 månader före upphörande datum, 2 månaders uppsägningstid.
  • Vi erbjuder plats på Djurås förskola för de som är i behov av omsorg på kväller, nätter och helger. Gäller för hela kommunen för barn 1-13 år.

Ansök senast fyra månader före önskat startdatum till förskola och pedagogisk omsorg. Kötiden är normalt fyra månader och räknas från den dagen ansökan kommer till oss. Finns det lediga platser kan barnet få börja tidigare. *Vi tillgodoser ert val av förskola i möjligaste mån. Kan ni inte få plats till önskad tidpunkt på den förskola ni valt, erbjuds barnet plats på en annan förskola i kommunen.
Observera att i och med att du skickar in ansökan bekräftar du att du tagit del av våra riktlinjer. Länk finns under "Dokument" i högermarginalen.

 

Ansök om barnomsorg

Ansökan sker i första hand via vår e-tjänst.

Förskola, fritidshem, pedagogisk omsorg och skola


För att ansöka via e-tjänsten behöver du som sökande ha en giltig e-legitimation, om du inte har någon e-legitimation skaffar du det via din bank. Besök e-legitimation.se och deras sida Skaffa e-legitimation för mer information.

 


Senast uppdaterad: 2021-04-28
Sidansvarig: Christina Glaad