Öppna förskolan

Öppna förskolan är en del av Familjens hus där du och ditt barn kan komma in och leka en stund, träffa andra familjer och knyta nya kontakter.

Det finns möjlighet för barnen  att prova på målning och annat skapande, spela spel. pussla, leka, bygga  med mera, och vid varje öppet tillfälle har vi en sång och rytmstund tillsammans med barn och föräldrar. 

Vi ställer fram fika efter sångstunden. Fikat består av bröd, smör ost, skorpor,  rån, kaffe, the och vatten. Det kostar 10 kronor /familj och vill man använda swish lägger man på 2 kronor / swish-tillfälle. Ta gärna med frukt. 

Öppna förskolan vänder sig till föräldrar med barn 0-6 år 

Babycafé är en öppen förskola för de allra minsta (0-18 månader) där vi anpassar sånger, och ramsor samt övrig verksamhet till de små barnen och dess föräldrar.

Aktuellt 

Sommaruppehåll

Öppna förskolan/ Babycafé har nu sommaruppehåll . Vi öppnar igen tisdag den 18 augusti. Vi vill önska er en skön sommar. 

TA-GE hylla 

Vi har en TA-Ge hylla på familjens hus ( utanför öppna förskolans lokaler) Där kan man TA det man behöver eller GE det man inte behöver. Det gäller barnkläder , leksaker eller annat barn kan behöva. 

Information

Vi påminner om vår Facebooksida, där det finns aktuell information.

Facebook :Sök öppna förskolan-Familjens hus Gagnefs kommun, gilla sidan så kommer uppdateringar i flödet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Senast uppdaterad: 2020-08-12
Sidansvarig: Barbro Brask
Kontakt

Föreståndare
Barbro Brask
Telefon: 0241-15308
E-post: barbro.brask@gagnef.se

Förskollärare
Anna-Maria Karlsson
Telefon: 0241-15308
E-post: anna-maria.karlsson@gagnef.se

Öppettider

 

 

 

Error loading MacroEngine script (file: Facebook.cshtml)