Näringsliv & företagande

Två män och en kvinna samtalar i en korridor

Vi utvecklar våra mötesplatser och nätverk tillsammans med företagen

Gagnefs kommun har ett starkt näringsliv som domineras av små och medelstora företag, varav några är innovatörer i världsklass. Här finns även exportinriktade välkända företag med högteknologisk produktion och internationell konkurrenskraft. Vi samverkar med närliggande orter och regionen om en gemensam arbetsmarknad.


En man och en kvinna i samtal vid ett bord
Här kan du som företagare eller du som funderar på att starta eget, få information och hjälp med konkreta ärenden men också vägledning när du har en affärsidé.
Hammare och spik
Funderar du på att förändra din verksamhet? Bygga om företagslokalen eller nytt? Sälja livsmedel, alkohol eller tobak? Här hittar du de lagkrav och blanketter som gäller.

Handslag
För dig som företagare finns det stora affärsmöjligheter som leverantör till kommunen. Här hittar du information om våra upphandlingar och vilket stöd du kan få.
Kvinna och man samtalar
Rådgivning, finansiering och kompetens
Du som vill utveckla din verksamhet kan behöva extra kapital och kompetensutveckling. Här hittar du hjälp med finansiering, rådgivning och utbildning.

Person i skyddsdräkt som svetsar
Här kan du som företagare synas på vår webbplats. Företagsregistret underlättar kontakter och samarbeten men också visar vilka resurser och kompetenser som finns på hemmaplan.
Röd husvägg
Vill du flytta ditt företag till oss? Är på väg att etablera ett nytt företag? Vuxit ur befintliga lokaler? Här hittar du information om lediga lokaler, mark och industritomter.

Ukrainas flagga

Många företag påverkas direkt och indirekt av krisen i Ukraina. På Mellansvenska Handelskammaren hittar du som företagare länkar till svar på frågor gällande handel och affärsrelationer.


Företagsfrukost 2024
26 januari
23 februari
29 mars
26 april
31 maj
30 augusti
27 september
25 oktober
29 november

Företagsfrukost – ett bra slut på månaden

Tillsammans med Företagarna i Gagnef erbjuder vi företagsfrukost, sista fredagen varje månad. Inbjudan till företagsfrukost skickas via e-post till de företag som registrerat sig i vårt företagsregister. De finns även publicerade som evenemang på vår Facebook-sida.

Ta del av föreläsningar, information och passa på att byta erfarenheter och nätverka med gamla och nya bekantskaper.

Inbjudan med plats och anmälningslänk skickas till kommunens företag två veckor innan.

Har du tips på innehåll, vill presentera din verksamhet eller vara frukostvärd? Kontakta oss på naringsliv@gagnef.se


Kontakt

Näringslivsutvecklare

Andreas Nordkvist
0241-154 89
naringsliv@gagnef.se