Jobba som chef i Gagnefs kommun?

Gagnefs kommun söker Kommunchef

I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i.

Anställningsvillkor

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Körkort krävs. Tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse.

Som Kommunchef är du direkt underställd kommunstyrelsen. Du ansvarar för att de politiska besluten verkställs samt att budget-, resultat- och verksamhetsuppföljning sker. Du är kommunens ledande tjänsteman och närmaste chef för förvaltnings- och stabschefer.

Som Kommunchef har du ansvaret för att samspelet mellan kommunens förtroendevalda och förvaltningsorganisationen fungerar. Du har ett strategiskt långsiktigt tänkande och förmågan att se helheter och de större perspektiven. I uppdraget ingår också att företräda kommunen i offentliga sammanhang.

Att vara Kommunchef i Gagnefs kommun är ett utmanande uppdrag som ställer höga krav. Det är ett stort ansvar med en komprimerad organisation som innebär ett brett arbetsområde. Rollen som kommunchef innebär att du ställs inför en mängd varierande uppgifter, där det gäller att kunna hålla fokus, prioritera och delegera.

Vi söker dig som har akademisk examen eller annan utbildning som kommunen bedömer som likvärdig. Utbildning och/eller erfarenhet inom kommunalrätt och förvaltningsrätt är meriterande. Du ska ha kunskap och förståelse för hur en politisk styrd organisation fungerar. Du har chefserfarenhet och gärna erfarenhet av att driva förändringsarbete.

Vi söker dig som är en samhällsengagerad person, gärna med erfarenhet av offentlig verksamhet. Du har en förmåga att nå resultat och att utveckla samarbete. Som ledare är du trygg, tydlig, lyhörd och kan förena olika åsikter. Du har goda IT-kunskaper.

Upplysningar

Frågor besvaras av:
Anna Hansson, rekryteringskonsult Nohrstedt & Partners, 070-695 64 63
Hans-Olof Bogren, rekryteringskonsult Nohrstedt & Partners, 070-665 77 12

Fackliga företrädare nås via växeln 0241-151 00.

Övrigt

I denna rekrytering har vi möjlighet att erbjuda medflyttandeservice. Läs mer om detta på www.rekryteringslots.se

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Din ansökan Din ansökan skickar du till anna@nohrstedtpartners.se

Ansökan ska vara inkommen senast 2016-01-24.

Rekryteringen sker i samarbete med Nohrstedt & Partners