Stort intresse i Djurås för dialog Gagnsingar emellan

Personer i föreläsningssal.

Det var ett stort intresse bland Djuråsbor när ”Gagnsingar emellan” genomfördes under onsdagen den 23 februari i Linberghallen.

Intresset för gårdagens Gagnsingar emellan var så stort att deltagarna fick flytta från den tilltänkta lokalen till Linberghallen.

Kommunstyrelsens ordförande Fredrik Jarl inledde dialogen och frågor om samhällsutvecklingen i Djurås såsom trafiksituationen, lekparken, bostäder och samlingsplatser löpte om vartannat.

Kvällen avslutades med mingel och pizzaslice.

Förutom Fredrik Jarl fanns Rosa Flank, projektledare för Gagnsingar emellan, Eva Rydén, förvaltningschef på kultur- och fritidsförvaltning, Marcus Brödden Blomqvist, samhällsbyggnadsavdelningen, Jan Wiklund, ordförande barn – och utbildningsnämnden och Tommy Sandberg, kommunchef på plats för att samtala med medborgarna.

Gagnsingar emellan kommer att ske i alla kommunens åtta tätorter. Mockfjärd och Djurås är nu genomförda och under våren 2024 beräknas att alla tätorter haft besök.

Nästa träff ”Gagnsingar emellan” sker i Björbo den 23 mars, klockan 18.00 – 20.00 i IOGT-lokalen. Tillfället kommer även att annonseras i lokalbladen och som evenemang på kommunens facebooksida.

Missade du att ställa någon fråga vid någon av våra tidigare träffar? Eller har du redan nu en fråga du vill ta upp i kommande ”Gagnsingar emellan”? Skicka gärna in den så får du svar när vi besöker din ort eller på vår webbplats nedan.

Frågeställningar och svar

Frågeställningar och svar från kvällens och tidigare träffar finns och kommer att publiceras på kommunens webbplats  Gagnsingar emellan