Tillförordnad kommunchef i Gagnefs kommun blir ny kommundirektör i Rättviks kommun

En person utomhus

Katharina Mansfeld lämnar uppdraget som tillförordnad kommunchef vid Gagnefs kommun för att tillträda tjänsten som kommundirektör i Rättviks kommun. Katharina Mansfeld börjar sitt nya arbete i mitten av januari 2024.

– Jag har haft fantastiskt spännande år i Gagnefs kommun. Gagnefs kommun är en underbar arbetsplats och efter drygt 12 år har jag nu fått möjlighet att fortsätta min utveckling i Rättviks kommun. 

– Jag är glad över förtroendet och samtidigt ödmjuk inför uppgiften. Jag ser fram emot att, på politikens uppdrag och tillsammans med chefer och medarbetare, fortsätta leda Rättviks utveckling framåt, avslutar Katharina Mansfeld.

Gagnefs kommun kommer nu att påbörja rekryteringen av en ny kommunchef.