Välkommen Johanna Ädel – ny förskolechef

En person utomhus

Den 18 september hälsade vi vår nya förskolechef Johanna Ädel välkommen till oss på Gagnef kommun.

Johanna kommer i sin roll som chef för förskolans rektorer specialpedagoger, dramapedagog, pedagogiska handledare och administrativ personal leda förskolans verksamhet samt ansvara för öppna förskolans verksamhet. 

– Efter många år i samma kommun och flera olika uppdrag ser jag med spänning fram emot mitt nya uppdrag som förskolechef i Gagnefs kommun. Jag kommer ta del av och följa de processer som är i gång med nyfikenhet och förlita mig på den profession och erfarenhet som finns i kommunen, säger Johanna Ädel, Gagnefs kommuns nya förskolechef. 

– Min främsta styrka ligger i just nyfikenheten och en vilja av att utvecklas men även utveckla. Jag vill påstå att det är i mötet med andra som utveckling sker – och just nu ser jag verkligen fram emot att möta Gagnef, allt från den lilla Gagnefsbon till medarbetare i organisationen, fortsätter Johanna.

Johanna som varit bosatt i kommunen under sin uppväxt, från sex års ålder och till grundskolans slut, har sin mamma och syster med familj fortfarande kvar i kommunen. Nytt är dock Gagnefs kommun som arbetsgivare. 

– Jag vet åt vilket håll jag ska navigera bilen för att ta mig till det lokala målet. Men nu behöver jag lära mig att navigera för att komma vidare och nå utveckling i våra lokala mål, avslutar Johanna

Fritiden spenderar Johanna gärna med familj och vänner. Att dra igång nya projekt på hemmaplan, allt från att tapetsera till att riva eller bygga är också något som hon brinner för. 

Johanna kommer närmast från tjänsten rektor i förskola i Borlänge kommun.