Välkommen Ylva Kindgren – ny teknisk chef

En person inomhus

Den 8 januari 2024 hälsade vi vår nya tekniska chef Ylva Kindgren välkommen till oss på Gagnef kommun. 

I sin roll som teknisk chef kommer Ylva att leda tekniska avdelningens verksamhet som idag består av tre enheter; fastighet, lokalvård och vaktmästeri. Avdelningen ansvarar även för drift och skötsel av Gagnefsbostäder.

– Jag ser fram emot att få jobba i Gagnefs kommun och känner mig redan välkommen, säger Ylva Kindgren.

Den närmaste tiden kommer Ylva att fokusera på att lära känna verksamheten och medarbetarna.

– För att få en bra bild av verksamheten behöver jag lyssna in vilka förväntningar som finns på min roll och avdelningen. Jag brinner för när det finns områden som kan förbättras och utvecklas. Jag har arbetat 15 år inom Mora kommun och har med mig en bred erfarenhet inom teknik och service. Tillsammans med mina medarbetare på avdelningen kommer jag att fortsätta utveckla samarbetet med övriga verksamheter inom kommunen.

På fritiden tränar Ylva en hel del, och då främst spinning. Under sommarhalvåret spenderas mycket tid i den egna trädgården och växthuset i Mora.  

– Och min familj och mina katter förstås, avslutar Ylva 

Ylva kommer närmast från Mora kommun där hon innehaft rollen som service-/driftchef.

Foto: Privat