Partnerförskola VFU

Välkommen till Gagnef som förskollärarstudent på Högskolan Dalarna! Din första verksamhetsförlagda utbildningsperiod (VFU) inleds med gemensamma introduktionsdagar hösten-2018. Där får du bland annat information om Gagnefs förskoleverksamhet och du får träffa din handledare samt andra studenter i vårt område och vi utlovar trevliga dagar tillsammans.

Som student på Gagnefs förskolor kommer du att mötas av trygga, glada och nyfikna barn samt en positiv och utvecklingsorienterad personalgrupp. Vi ser möjligheter till ömsesidigt lärande i de möten som sker mellan pedagoger och studenter ute på förskolorna. Hos oss är studenter en resurs som vi tillsammans med högskolan tar ansvar för så att ni förhoppningsvis vill arbeta hos oss i framtiden. I Gagnef finns olika pedagogiska forum där vi bedriver systematiskt utvecklingsarbete för att nå våra mål i styrdokumenten på våra förskolor. I dessa forum kommer även du att delta och bidra med dina tankar och idéer.

Det är barnen som är vår framtid och som ska ta över. Därför lägger vi stor vikt vid att ge er som studenter goda förutsättningar att möta framtiden tillsammans med oss!

De förskolor i Gagnef som får förmånen att ha studenter på plats är Bäsna, Djurmo och Djurås.

I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i.

Kontakt

Rektor Bäsna

Daniel Enlöf
0241-251 42
daniel.enlof@gagnef.se

Rektor Djurmo

Anna-Lena Elfsberg
0241-154 23
anna-lena.elfsberg@gagnef.se

Rektor Djurås

Susanne Mårs Östlund
0241-154 69
susanne.marsostlund@gagnef.se