Julgåva till kommunens medarbetare stöttar lokala företagare

Kula med texten Gagnef

För att uppmärksamma och gynna Gagnefs kommuns näringsliv erbjuds företag verksamma i kommunen att medverka som presentföretag i kommunens julgåva till kommunanställda..

Kommunen som arbetsgivare kommer att som julgåva ge ett presentkort till alla medarbetare. Julgåvan kommer att delas ut till cirka 1 400 medarbetare och syftet är att medarbetare ska ha möjlighet att använda sitt presentkort bland flertalet av företagens tjänster eller produkter.  

– Vi vill gynna kommunens näringsliv samtidigt som vi kan bidra till att minska miljöpåverkan. Intresseanmälan för företagen sker digitalt och presentkortet erbjuds via medarbetarens egna digitala sida. Julklapparna handlas lokalt i stället för att till exempel packas och fraktas var för sig, säger Katharina Mansfeld, tillförordnad kommunchef i Gagnefs kommun.

Värdet på presentkortet är 250 kronor och kan användas som helbetalning, eller som delbetalning om produkten eller tjänsten överskrider värdet. Det innebär att värdet inte kan delas mellan olika företag. Giltighetstiden för presentkortet är 1 februari 2024 – 30 juni 2024.  

Har du någon tjänst eller produkt som kan vara passande? Anmäl din medverkan senast 10 december 2023.

För mer information och anmälan: Medverka som presentkortsföretag i kommunens julgåva