Vi söker lotterikontrollanter

En tombolaurna

Har du tid över och vill ha ett intressant och viktigt uppdrag? Vi söker lotterikontrollanter.

Kommunerna har ett ansvar för registrerade lotterier enligt spellagen (2018:1138). Det innebär bland annat att utse en lotterikontrollant till varje förening som ansöker om ett sådant lotteri.

Som lotterikontrollant ansvarar du, på uppdrag av kommunen, för att föreningars lotteriverksamhet följer spellagen och att hänsyn tas till Spelinspektionens allmänna råd.

Uppdragets omfattning varierar över året, och genomförs uppskattningsvis mellan fem och tio kontrolltillfällen per år. Ersättning utgår som ett arvode per kontrolltillfälle och baseras på insatsbeloppet för aktuellt lotteri.

Kommunen står för introduktion och kontinuerligt stöd och arbetet sker i dialog med kommunens representant i lotterihanteringen.

Som kontrollant behöver du vara ordningsam, noggrann och ha lätt för att samarbeta. Det är en fördel om du har datorvana, körkort och god lokalkännedom. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet

Ansök senast 31 januari 2023

Välkommen med en ansökan där du beskriver dig själv och relevanta erfarenheter för uppdraget, senast 31 januari 2023. Dina ansökan skickar du via e-post: fritid@gagnef.se eller till Gagnefs kommun, Kultur- och fritidsenheten, 785 80 Gagnef

Kontakt för mer information

Kontakta fritidskonsulenten på telefon 0241-151 51 eller e-post: fritid@gagnef.se.